Polabur goes to Australia!


I can’t believe it myself but yes, in less than a week I will be flying to Australia! This country has been on the top of my to-go list forever but I have never expected to go there so soon. My boyfriend and I will be going to visit his family and spend Christmas on the Gold Coast which is so exciting! The weather in Amsterdam is so bad at the moment that I can’t wait to go somewhere warm (or in my case super hot!). What I am looking forward to the most in Australia is a koala cuddle, beautiful nature and a lot of sun and ocean! 

Another exciting thing is a one-day stop in a very special place (you will see where soon!). 
If you have traveled to Australia, please share your experiences with me, anything from how to suffer from a jet lag to “what to see and do”! And now back to packing…

 Сама пока еще никак не могу поверить в то, что уже на следующей неделе мы летим в Австралию! Казалось, что поездка еще так далеко, а не успели мы оглянуться, как осталось всего 5 дней. Я всегда мечтала попасть в Австралию, но совсем не предполагала, что это случится так скоро! Наверное поэтому мне все еще так сложно в это поверить 🙂  
Мы с моим молодым человеком летим отмечать Рождество с его семьей, которая живет в Голд Косте, на восточном побережье страны. Именно там находится знаменитый район Surfers Paradise! Погода в Амстердаме сейчас очень унылая и наверное я давно так не хотела ощутиться где-нибудь в теплых краях, хотя не помню, чтобы когда-нибудь отмечала Рождество в жарких странах. 
По дороге в Австралию (которая займет пару дней!) мы останавливаемся на день в очень интересном месте, чего я тоже очень жду!
Если вы путешествовали в Австралию, то пожалуйста поделитесь своими впечатлениями и советами! Как поскорее привыкнуть к смене часовых поясов, что посмотреть и куда сходить! А я пошла собираться дальше..
Written By
More from polabur

Top 12 coffee spots in Amsterdam

Flat white at Lot 61 Coffee Roasters If you are following me...
Read More